Wat wordt de toekomst van Hulck?

Hulck start met een hybride hockeystick die alleen geleaste kan worden, maar in de toekomst zal er ook een kledinglijn hebben die compleet bestaat uit duurzame producten. De kleding zal gemaakt worden van biologisch katoen en/of gerecyclede kleding/plastic.

De toekomst van herbruikbare materialen in de sport

Zoals ook in de crowdfundvideo te zien is wil Hulck graag toe naar duurzame sportproducten en duurzame productietechnieken. Dit gaat ervoor zorgen dat niet alleen de grondstoffen van de producten duurzaam zijn, maar dat de producten ook duurzaam gemaakt gaan worden. Voorbeelden hiervan zijn dat we de productie zo dicht mogelijk bij Nederland willen hebben om zo het transport korter te maken maar ook dat de fabriek waar de producten gemaakt worden gebruik maakt van zonne-/windenergie. Met het europese project van de hockeysticks zijn we hiermee al goed op weg. Uiteindelijk wil Hulck invloed wil hebben op de gehele keten, van het plantje t/m het recyclen van het gemaakte product.

Door zoveel mogelijk in eigen beheer te houden kunnen wij ervoor zorgen dat elk gedeelte van de productie voldoet zo duurzaam mogelijk gebeurd. Hierdoor zijn wij in staat om het gehele proces aan jou te laten zien. Transparantheid is voor ons hierin belangrijk.

De uiteindelijke toekomst van Hulck is dat alles wat wij verkopen/verleasen terugkomt bij Hulck en een tweede leven krijgt!!

Toekomst muziek

Wij willen niet alleen een duurzaam sportmerk zijn, maar ook een duurzame partner. Daarom ontwikkelen wij speciaal voor sportclubs/verenigingen een speciaal pakket waarbij wij laten zien dat we een duurzame partner kunnen zijn om uw vereniging duurzamer te maken. Als je hier vragen over hebt kun je ons altijd bereiken via info@hulck.com

 

Ben je enthousiast? Vanaf nu kan je een stick kopen!

Neem contact met ons op

Contact


Telefoonnummer: 06 - 15 18 60 87
Whatsapp: 06 - 15 18 60 87
E-mail: info@hulck.com

Webshop


Hulck webshop