Natuurlijk sporten is onze missie

Bij Hulck vinden wij het belangrijk dat sport en natuur hand in hand gaan. Dit vertalen wij naar onze missie. De missie is dat iedereen Natuurlijk kan sporten. Daarom hebben wij de volgende kernwaarden voor al onze (toekomstige) producten:

  1. Elk product krijgt een 2de na gebruik
  2. Tegen een zo gunstige mogelijke prijs zijn onze producten van goede kwaliteit
  3. Wij zijn zo flexibel als de natuur zelf

 

Wie zien het als onze missie om elk product een 2de kans te geven na gebruik

Alle producten die wij met behulp van onze natuur maken moeten na gebruik de kans krijgen om onze wereld te blijven ondersteunen. Dit houdt in dat wij voor elk product na gebruik op zoek gaan naar een nieuwe bestemming. Onze missie hierbij is dat wij ervoor zorgen dat kleding en de sticks gerecycled/hergebruikt wordt tot nieuwe kleding/sticks.  Wij zorgen ervoor dat al deze producten ergens anders in de wereld gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld door er verkeerspaaltjes of nieuwe sticks van te maken (het ultieme doel)!

1 ding is zeker, weggooien is een wereld zonde, wij helpen jou om de producten te hergebruiken!

 

Tegen een zo gunstige mogelijke prijs zijn onze producten van goede kwaliteit

Geen van onze producten vind je in een fysieke winkel. Doordat onze spullen niet in de winkel liggen, maar alleen maar via onze webshop te verkrijgen zijn besparen wij veel kosten. Deze rekenen wij aan jou door waardoor onze spullen goedkoper zijn dan van andere merken, maar nog belangrijker: Wij kunnen jou meer service bieden!

Zoals bij de sticks: Als je product kapot gaat dan krijg je van ons een nieuwe zonder gedoe! Wij hebben geen garantie van 3 maanden, maar een garantie zolang je lease contract duurt.

 

Wij zijn zo flexibel als de natuur zelf

Iedereen bedenkt zich wel eens na aankoop van een product. Wij helpen graag om voor jou de beste oplossing te zoeken als je erachter komt dat een bepaald product niet bij je past.

Vast bedrag?

Ja bij ons kun je sticks alleen maar leasen! Leasen (operational lease) houdt in dat jij voor een van tevoren vastgestelde termijn een stick van ons krijgt in bruikleen. De stick blijft dus eigendom van ons. Dat klinkt raar, maar via deze missie geeft dit de volgende voordelen:

  1. Gaat de stick kapot of is het te erg versleten binnen de contractperiode dan geven wij jou dezelfde stick zonder extra kosten, nieuw. Jij beschikt hierdoor de gehele contractperiode over een goed werkende stick
  2. Wij zorgen er na de contractperiode voor dat de stick een 2de kans krijgt. Wij dragen zorg voor jouw oude stick. Bij aanschaf van een nieuw product kan je gratis je oude product retour sturen zodat ook dit product een 2de kans krijgt
  3. Verleng je je contract dan krijg je weer een nieuwe stick, ook al is de oude misschien nog steeds goed. Jij beschikt altijd over het beste materiaal!
  4. Het enige wat jij hoeft te doen is plezier maken in het leukste spelletje van de wereld en je nergens druk over te maken.

Hulck is het eerste (sport)merk dat ervoor zorgt dat al haar producten duurzaam. Dit houdt in dat de materialen die wij gebruiken zoveel mogelijk gerecycled zijn, pure natuurproducten of een combinatie daarvan zijn. Wij doen daarnaast onze uiterste best om ook de productieprocessen zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Een tweede leven kan diverse dingen inhouden:

  1. Het product is nog goed genoeg om door andere personen in de wereld gebruikt te worden. Hierbij kun je denken aan het gebruik van een tweedehands hockeystick in de derde wereld, de stick wordt gebruikt tijdens Hulck evenementen of wij bieden hem op onze eigen tweede hands markt aan
  2. Het product kan gerecycled worden zodat er nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners om dit in de toekomst voor al onze producten mogelijk te maken.

Het ultieme doel van Hulck is:

Al onze producten kunnen hergebruikt worden en wij gooien niets weg!

Ben je enthousiast? Vanaf nu kan je een stick kopen!

Neem contact met ons op

Contact


Telefoonnummer: 06 - 15 18 60 87
Whatsapp: 06 - 15 18 60 87
E-mail: info@hulck.com

Webshop


Hulck webshop