Hulck duurzaam uitgelegd

Hulck is een sportmerk waar alles zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd en gedaan. Zo kiezen wij op alle vlakken waar wij invloed op hebben voor de meest duurzame oplossing. Voorbeelden hiervan zijn dat onze huisbank Triodos bank is, zij staan op nummer 2 qua duurzaamheid (de nr1 heeft geen producten voor bedrijven), zie hiervoor Top 10 Duurzame banken en gebruiken wij bij ons verzendproces zoveel mogelijk gerecyclede materialen en gebruiken wij de meest duurzame verzender van Nederland.

Wij staan voor

  • Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Betalingsvorm

Kwaliteit

Al onze producten zijn van de kwaliteit die je mag verwachten van een goed en betrouwbaar sportmerk. Wij werken elke dag hard aan het verbeteren van onze kwaliteit. Duurzaam hoeft volgens ons namelijk niet te betekenen dat een product van mindere kwaliteit is. En omdat wij zoveel vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten krijg je altijd gratis een nieuw product als het product onverhoopt toch kapot gaat binnen de leasetermijn.

Duurzaam

Al onze producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Wij werken er hard aan om onze leveranciers hiervan te overtuigen. Er wordt via een Europees project met een aantal partners gewerkt aan de meeste duurzame oplossing voor de productie van de sticks in Europa. Dit moet gerealiseerd worden in 2018.

De hybride hockeystick wordt gemaakt van vlas en carbon. De natuurvezel vlas wordt door een leverancier uit Zwitserland (Bcomp) geleverd. Zij zijn de enige in de wereld die deze vezel kunnen maken en Hulck is het eerste en enige merk ter wereld die de speciale vlas vezel (ampliTex) afneemt om er hockeysticks van te maken. De sticks worden vervolgens duurzaam geproduceerd in een fabriek in Pakistan.

Links het gewas vlas als het in bloei staat en rechts een ‘sok’ van vlas die gebruikt wordt in de stick.

 

Wij zorgen er naast de productie voor dat alle producten na hun levensduur een tweede leven van ons krijgen. Dit kan zijn dat wij jouw product doneren aan een stichting zoals One Million Hockeylegs of dat wij er zorg voor dragen dat het product op een verantwoorde wijze wordt gerecycled. Wil je weten wat One Million Hockeylegs allemaal doet? Check dan One Million Hockeylegs .

Betalingsvorm

Door het gebruik van een leaseconstructie ontzorgen wij jou. Doordat de stick eigendom van Hulck blijft en wij jou in staat stellen om het te gebruiken zorgen wij ervoor dat je ongestoord het product kunt gebruiken zolang het contract duurt.Daarnaast incasseren wij maandelijks (12 maanden lang) via automatische incasso een vast bedrag van jou. Dit bedrag bepaalt je zelf door het samenstellen van je pakket. 

Alle andere producten naast sticks die wij willen gaan verkopen kunnen niet geleased worden. 

Zie voor meer uitleg onze pagina Missie & Visie

Ben je enthousiast? Vanaf nu kan je een stick kopen!

Neem contact met ons op

Contact


Telefoonnummer: 06 - 15 18 60 87
Whatsapp: 06 - 15 18 60 87
E-mail: info@hulck.com

Webshop


Hulck webshop