Hoe werkt leasen?

Op deze pagina vind je informatie over hoe het lease proces in zijn gang gaat.


1. Kies een hulck stick uit in de webshop

In de webshop kies je de hulck stick die jou het beste lijkt. Er zijn verschillende modellen en voor iedere speler wel iets.

Je doorloopt nu de benodigde stappen in het bestelproces.

Je dient eerst een account aan te maken zodat wij al jouw gegevens hebben die er nodig zijn om je lid te maken van de Hulck Family. Doorloop je alle stappen in de webshop, dan ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en met de automatische incasso die volgt na de eerste overboeking.

Schaf je producten aan die je niet kan leasen, dan worden deze eenmalig afgerekend en zullen wij deze uiteraard niet maandelijks nog een keer incasseren.

Zorg er in deze fase voor dat je bij de Ideal betaling gebruik maakt van de rekening waarvan je wil dat wij de incasso maandelijks op doen. Dit voorkomt problemen in de toekomst.

2. Je ondertekend het lease contract

Nadat je de eerste betaling via Ideal gedaan hebt in de webshop mailen wij je een lease contract. Hier staat in simpele bewoording wat je least, wat je hiervoor krijgt en wat jouw verplichtingen zijn. Dit document kan je digitaal ondertekenen in PDF en terug mailen naar ons (info@hulck.com).

3. Wij sturen je producten op

Nadat alle contracten zijn ondertekend en ontvangen sturen wij je zo snel mogelijk je nieuwe producten op. Meestal de volgende dag, maar zeker binnen 2 werkdagen ontvang je de producten thuis door PostNL. Vanaf dit moment kan je ook #natuurlijksporten.

4. Je contract loopt bijna af

2 maanden voordat je jaar contract afloopt krijg je van ons bericht dat het contract bijna ten einde loopt. Je hebt dan 30 dagen bedenktijd om te beslissen of je het contract wil verlengen of niet.

Bij een maandelijks contract wordt elke 28ste van de maand je contract automatisch verlengd, wil je het contract opzeggen doe dit dan voor de 28ste van de maand!

5. Je kan weer een tijd #natuurlijksporten

Verleng je?

Hier hoef je niets voor te doen. Heb je niet gereageerd binnen de 30 dagen bedenktijd, dan verlengen we je contract met één jaar. Wij zijn heel erg blij dat je bij de #hulckfamily wil blijven. Uiterlijk 2 werkdagen voordat je nieuwe contract ingaat ontvang je jouw nieuwe Hulck stick. Wij sturen je ook een mail met een retourlink. Deze kan je uitprinten en op de doos (waarin je je nieuwe stick gehad hebt) plakken om zo jouw oude Hulck stick weer naar ons terug te sturen. Dit kost je helemaal niets! Je hoeft hem alleen nog even af te leveren bij een PostNL pakket punt en je bent weer helemaal klaar voor een jaar lang #natuurlijksporten.

Zeg je op?

Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer, wij zullen je een mail sturen met een evaluatie formulier en hopen met jouw mening onze service en producten te verbeteren voor de toekomst. Wij zullen je ook een zak, via de post, en een mail met een retourlink sturen. Met behulp van deze zak kan je jouw oude Hulck stick gratis naar ons retour sturen. Dit dien je uiterlijk 5 werkdagen na het einde van het contract te doen!

Is er iets mis?

Is er iets met je product? Het is te klein geworden binnen de looptijd van je contract of er is onverhoopt iets kapot gegaan of mis mee? Dan laat je ons dit weten via de mail of via what’app. Wij kijken dan of er ook echt iets mis is. Is dit het geval dan vervangen wij geheel gratis het product voor een nieuwe.

Ben je enthousiast? Vanaf nu kan je een stick kopen!

Neem contact met ons op

Contact


Telefoonnummer: 06 - 15 18 60 87
Whatsapp: 06 - 15 18 60 87
E-mail: info@hulck.com

Webshop


Hulck webshop